HEM ¦   OM OSS  ¦   BLOGG ¦   GÄSTBOK ¦   BILDER ¦   BRÖLLOP ¦   KONTAKT 

                                                                       

Maria

31 år fyllda. Jobbar på en statlig myndighet som försäkringsutredare till hälften. Den andra hälften arbetar jag som vice ordförande inom fackföreningen SACO Västra Götaland.

 

 

Timo

37 år fyllda. Jobbar på Volvo PV som konstruktör.

 

 

 

Albin

Jag är 4 år och är storebror här i huset. Jag tycker mycket om allt med motorer, dvs bilar, traktorer, flygplan, lastbilar, båtar m.m. Jag tycker det mesta i livet är riktigt roligt och jag lär mig nya saker varje dag. Jag pratar både finska och svenska och kan riktigt många ord på båda språken. Jag är en go och glad kille med glimten i ögat.

Alfons

Jag är 2,5 år och världens charmtroll. Jag älskar att klappa händerna till musik och så fort jag hör en melodi, det kan va allt ifrån en mobiltelefon som ringer eller en klocka som slår så gungar jag i takt. Just nu är mina största intressen att leka med storebror Albin. Tittar du på mig så får du garanterat ett leende tillbaks.

 

Drutten

Jag är en Briard i mina bästa år. Jag älskar att bada, det är få grejer som slår en simtur i sjön brevid vårt hus. Jag gillar att ta långa promenader i skogen och att buffa upp ballonger i luften med nosen. Jag sover helst emellan matte och husse, gärna på rygg snarkandes. Jag har selektiv hörsel säger matte men om kylskåpsdörren öppnas hör jag det på mils avstånd.

                                                                       
             

www.familjensalo.se

b-one.net